بهرامی, صفورا, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, شهریاری مقدم, محسن. (1397). اثر اسانس دانه رازیانه بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس درگوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4 (32) زمستان), 1-13.
صفورا بهرامی; ابراهیم علیزاده دوغیکلایی; محسن شهریاری مقدم. "اثر اسانس دانه رازیانه بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس درگوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4 (32) زمستان, 1397, 1-13.
بهرامی, صفورا, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, شهریاری مقدم, محسن. (1397). 'اثر اسانس دانه رازیانه بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس درگوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4 (32) زمستان), pp. 1-13.
بهرامی, صفورا, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, شهریاری مقدم, محسن. اثر اسانس دانه رازیانه بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس درگوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(4 (32) زمستان): 1-13.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.