| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,571,700 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,272,796 |
اثر عصاره گیاه صبر زرد (Aleo vera) بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus) | ||
| نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
| دوره 8، شماره 4 - شماره پیاپی 32، اسفند 1393، صفحه 65-73 اصل مقاله (291.62 K) | ||
| نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| چکیده در این پژوهش، اثر عصاره گیاه صبر زرد (Aleo vera) بر شاخصهای رشد ماهی شیربت (Barbus grypus) مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور سه غلظت 1/0، 2/0 و 5/0 درصد عصاره گیاه آلوئهورا (در 3 تکرار) با خوراک مخلوط شده و ماهیها بهمدت 60 روز با این خوراکها تغذیه گردیدند. شاخصهای رشد شامل افزایش وزن، افزایش طول، فاکتور وضعیت، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه، نسبت بازده پروتئین و کارایی غذا اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد که تغذیه ماهی شیربت با عصاره آلوئهورا 2/0 درصد باعث افزایش معنیدار در شاخص کیفیت، ضریب رشد ویژه و افزایش وزن میگردد (05/0P<). همچنین تیمار 5/0 درصد باعث افزایش شاخص کیفیت گردید (05/0P<). تجویز خوراکی غلظتهای مختلف آلوئهورا بر ضریب تبدیل غذایی، نسبت بازده پروتئین، مقایسه کارایی خوراک تفاوت معنیداری بین تیمارها نسبت به گروه شاهد مشاهده شد (05/0P<). بهطورکلی میتوان گفت مناسبترین غلظت آلوئهورا در خوراک برای تحریک رشد، 2/0 و 5/0 درصد میباشد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| واژههای کلیدی: آلوئهورا؛ رشد؛ Barbus grypus؛ فاکتور وضعیت | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 56 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 66 |
||