1.

تأثیر روش‌های انجمادزدایی بر شاخص‌های شیمیایی، بیوشیمیایی و حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)

صفحه 1-13

2.

بررسی اثر پری‌بیوتیک تجاری ایمونوژن بر روی برخی فاکتورهای سیستم ایمنی ماهی شیربت Barbus grypus

صفحه 14-23

3.

شناسایی، تراکم و پراکنش گروه‌های مختلف زئوپلانکتون در اعماق مختلف حوضه جنوبی دریای خزر در سال 1388

صفحه 27-35

4.

بررسی میزان ابتلاء کپور سرگنده (Aristhichthys nobilis) به انگل لرنه‌آ در فصل گرم سال در استخرهای پرورشی منطقه شوشتر استان خوزستان

صفحه 36-42

5.

فاکتورهای مؤثر بر رفتار صدف‌گزینی خرچنگ منزوی Clibanarius signatus در سواحل جزیره هرمز

صفحه 43-72

6.

تعیین سموم ارگانوکلره در رسوبات دریای خزر در سواحل استان مازندران و بررسی امکان تأثیر آن بر ماهیان کفزی‌خوار

صفحه 54-82

7.

اثر عصاره گیاه صبر زرد (Aleo vera) بر شاخص‌های رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)

صفحه 65-73

8.

قابلیت سرخ کردن تحت خلأ در کاهش محتوای چربی فیله ‌ماهی کفال طلایی در مقایسه با شرایط اتمسفری

صفحه 74-84

9.

بررسی ارتباط تغییرات فصلی هورمون پروژسترون در مولدین پرورشی ماده کپور هندی روهو (Labeo rohita) با فاکتورهای کیفی آب در اقلیم استان خوزستان

صفحه 85-93


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.