. (1393). قابلیت سرخ کردن تحت خلأ در کاهش محتوای چربی فیله ‌ماهی کفال طلایی در مقایسه با شرایط اتمسفری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), 74-84.
. "قابلیت سرخ کردن تحت خلأ در کاهش محتوای چربی فیله ‌ماهی کفال طلایی در مقایسه با شرایط اتمسفری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4, 1393, 74-84.
. (1393). 'قابلیت سرخ کردن تحت خلأ در کاهش محتوای چربی فیله ‌ماهی کفال طلایی در مقایسه با شرایط اتمسفری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), pp. 74-84.
. قابلیت سرخ کردن تحت خلأ در کاهش محتوای چربی فیله ‌ماهی کفال طلایی در مقایسه با شرایط اتمسفری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 8(4): 74-84.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.