تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,625 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,456,229 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,471,039 |
مدیریت ریسک در کسب و کار حلال : الگوی جدید ارزش آفرینی | ||
پیشرفت های مالی و سرمایه گذاری | ||
دوره 2، شماره 5، اسفند 1400، صفحه 168-145 اصل مقاله (428.69 K) | ||
نوع مقاله: مروری | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.30495/afi.2022.1964809.1143 | ||
نویسندگان | ||
فریدون رهنمای رودپشتی1؛ آزاده سلیمانی* 2 | ||
1گروه مالی و حسابداری، دانشکده مدیریت، دانشگاه ازاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران | ||
2گروه مالی و حسابداری، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات ، تهران، ایران | ||
چکیده | ||
ریسک در جایی وجود دارد که فرصتی برای کسب بازده وجود داشته باشد. کاربست راهبردهای مدیریت ریسک موضوعی حیاتی است؛ زیرا مانع به وجود آمدن بحرانها میشود. با وجود مدیریت ریسک، اگر بحران خاصی هم ایجاد شود، آسیبها و ضررهای ناشی از آن به حداقل میرسد. این مسئله در کسب وکار بسیار پراهمیتتر است، زیرا باعث کاهش ضررهای مالی و جلوگیری از هدر رفتن زمان برای رسیدن به اهداف اصلی کسب و کار میشود. از مهمترین ریسک هایی که کسب و کارها با آن مواجه هستند و باید مدیریت شود ریسک رقابتی و ریسک شهرت یا برندینگ در کسب و کاراست چنانچه این ریسکها در کسب و کار، مدیریت نشود می تواند تهدیداتی بالقوه و آثاری ناخواسته بر اعتبار و حسن شهرت شرکت داشته باشد. یکی از مواردی که در بدست آوردن بازار و باقی ماندن در محیط رقابتی تجارت جهانی، حائز اهمیت است، برندینگ حلال است . جمعیت رو به رشد مسلمانان، رشد و توسعه اقتصادی در کشورهای مسلمان , ظهور بازارهای بالقوه حلال از عوامل تاثیرگذار در رشد صنعت حلال در دنیا می باشد. هدف این پژوهش بیان این مطلب است که در شرایط جدید ایجاد شده ، علاوه بر مولفه های مثلث بقا ( بهای تمام شده ، کیفیت و کارکرد ) که شرط لازم جهت بقای کسب و کار است، به سازه های مثلث حلال ( شریعت ، مقبولیت و سلامت ) به عنوان شرط کافی در محیط رقابتی امروزه نیز نیازمند است. | ||
کلیدواژهها | ||
مدیریت ریسک؛ صنعت حلال؛ ارزش آفرینی | ||
مراجع | ||
دهقانی، روشن؛ هادوی، اصغر. (1395). آثار تربیتی «رزق حلال» با تأکید بر آیات و روایات. پژوهشنامه معارف قرآنی، 7(24)، 103-83.
Alam, S. S., & Sayuti, N. M. (2011). Applying the Theory of Planned Behavior (TPB) inhalalfood purchasing. International Journal of Commerce and Management, 21(1), 8–20.
Alserhan, B. A. (2011). Researching Muslim Consumers: Do They Represent. Management, 18, 34-49. Halal food: forecast market revenue worldwide 2018-2027. (n.d.). Statista. Korres, G. M. (2012). Handbook of innovation economics. Nova Science Publisher's. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 425 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 121 |