1.

بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی‌های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز

صفحه 1-19
محسن مختاریان

2.

مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره

صفحه 21-29
زهرا ایزدی؛ علی نصیرپور؛ محبوبه استادزاده

3.

ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب

صفحه 31-40
فروغ شواخی؛ رقیه سکوتی فر؛ سلاله پروین نژاد؛ آیدا دادخواه

4.

بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد

صفحه 41-47
رامین رهبری؛ محمد جواد وریدی؛ علی شریف؛ مهدی نصیری محلاتی

5.

جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند

صفحه 49-58
محمد خدایی؛ شهلا سلطانی نژاد

6.

بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

صفحه 59-73
عطیه امینی؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی

7.

بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

صفحه 75-87
اکرم آریان فر؛ مریم سردرودیان

8.

تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان

صفحه 89-99
سینوش همت زاده دستگردی؛ محمد حجت الاسلامی؛ اورنگ عیوض زاده

9.

تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج

صفحه 101-111
مهنوش افشار؛ علیرضا بصیری؛ اکرم شریفی

10.

بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ

صفحه 113-121
حمید بخش آبادی؛ معصومه مقیمی؛ سید حسین استیری؛ زهرا دولت آبادی؛ محمد مسعود حفیظ

11.

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 123-133
احمد پدرام نیا؛ سید علی مرتضوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین

12.

امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول

صفحه 135-146
حمید توکلی پور؛ حامد فاطمیان؛ ارزو فتح ابادی

13.

تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب

صفحه 147-155
عرفان دانش؛ حسین جوینده؛ مصطفی گودرزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب