Armin, F., Rahimi, S., Mahdi Abkenar, A., Ghofrani Ivari, Y., Ebrahimi, H.. (1394). Effect of Sargassum sp. and Vitamin E on Stability of Fish Oil Enriched Meat in Broiler Chickens. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), 385-392.
F. Armin; S. Rahimi; A. Mahdi Abkenar; Y. Ghofrani Ivari; H. Ebrahimi. "Effect of Sargassum sp. and Vitamin E on Stability of Fish Oil Enriched Meat in Broiler Chickens". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2, 1394, 385-392.
Armin, F., Rahimi, S., Mahdi Abkenar, A., Ghofrani Ivari, Y., Ebrahimi, H.. (1394). 'Effect of Sargassum sp. and Vitamin E on Stability of Fish Oil Enriched Meat in Broiler Chickens', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), pp. 385-392.
Armin, F., Rahimi, S., Mahdi Abkenar, A., Ghofrani Ivari, Y., Ebrahimi, H.. Effect of Sargassum sp. and Vitamin E on Stability of Fish Oil Enriched Meat in Broiler Chickens. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(2): 385-392.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب