Abarghuei, M.J., Rouzbehan, Y., Alipour, D.. (1393). The Effect of Tannins in Grape Pomace and Oak Leaf on the in vitro Organic Matter Digestibility and in situ Disappearance of Sheep. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 95-103.
M.J. Abarghuei; Y. Rouzbehan; D. Alipour. "The Effect of Tannins in Grape Pomace and Oak Leaf on the in vitro Organic Matter Digestibility and in situ Disappearance of Sheep". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1393, 95-103.
Abarghuei, M.J., Rouzbehan, Y., Alipour, D.. (1393). 'The Effect of Tannins in Grape Pomace and Oak Leaf on the in vitro Organic Matter Digestibility and in situ Disappearance of Sheep', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 95-103.
Abarghuei, M.J., Rouzbehan, Y., Alipour, D.. The Effect of Tannins in Grape Pomace and Oak Leaf on the in vitro Organic Matter Digestibility and in situ Disappearance of Sheep. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 5(1): 95-103.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب