Nobakht, A., Sehati, A., Aghdam Shahryar, H.. (1391). Effects of Varying Levels of Oxidized Fat and Copper Sulfate on Broiler Performance, Carcass Traits, Blood Metabolites and Immune Cells. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 189-194.
A. Nobakht; A. Sehati; H. Aghdam Shahryar. "Effects of Varying Levels of Oxidized Fat and Copper Sulfate on Broiler Performance, Carcass Traits, Blood Metabolites and Immune Cells". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1391, 189-194.
Nobakht, A., Sehati, A., Aghdam Shahryar, H.. (1391). 'Effects of Varying Levels of Oxidized Fat and Copper Sulfate on Broiler Performance, Carcass Traits, Blood Metabolites and Immune Cells', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 189-194.
Nobakht, A., Sehati, A., Aghdam Shahryar, H.. Effects of Varying Levels of Oxidized Fat and Copper Sulfate on Broiler Performance, Carcass Traits, Blood Metabolites and Immune Cells. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 3(1): 189-194.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب