Adeyemi, K.D., Olorunsanya, O.A., Abe, O.T.. (1391). Effect of Citrus Seed Extracts on Oxidative Stabilityof Raw and Cooked Chicken Meat. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 195-199.
K.D. Adeyemi; O.A. Olorunsanya; O.T. Abe. "Effect of Citrus Seed Extracts on Oxidative Stabilityof Raw and Cooked Chicken Meat". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1391, 195-199.
Adeyemi, K.D., Olorunsanya, O.A., Abe, O.T.. (1391). 'Effect of Citrus Seed Extracts on Oxidative Stabilityof Raw and Cooked Chicken Meat', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 195-199.
Adeyemi, K.D., Olorunsanya, O.A., Abe, O.T.. Effect of Citrus Seed Extracts on Oxidative Stabilityof Raw and Cooked Chicken Meat. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 3(1): 195-199.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب