Emadzadeh, B., Razavi, S.M.A, Hashemi, M.. (1389). Viscous Flow Behavior of low-calorie pistacjio butter:A response surface methodoligy. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02(01), 37-42. doi: 10.22034/jon.2011.515776
B. Emadzadeh; S.M.A Razavi; M. Hashemi. "Viscous Flow Behavior of low-calorie pistacjio butter:A response surface methodoligy". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02, 01, 1389, 37-42. doi: 10.22034/jon.2011.515776
Emadzadeh, B., Razavi, S.M.A, Hashemi, M.. (1389). 'Viscous Flow Behavior of low-calorie pistacjio butter:A response surface methodoligy', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02(01), pp. 37-42. doi: 10.22034/jon.2011.515776
Emadzadeh, B., Razavi, S.M.A, Hashemi, M.. Viscous Flow Behavior of low-calorie pistacjio butter:A response surface methodoligy. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 02(01): 37-42. doi: 10.22034/jon.2011.515776


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب