شکری, فرشته, هدایتی فرد, مسعود, رفتنی امیری, زینب. (1394). اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1 (17) بهار), 35-51.
فرشته شکری; مسعود هدایتی فرد; زینب رفتنی امیری. "اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1 (17) بهار, 1394, 35-51.
شکری, فرشته, هدایتی فرد, مسعود, رفتنی امیری, زینب. (1394). 'اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1 (17) بهار), pp. 35-51.
شکری, فرشته, هدایتی فرد, مسعود, رفتنی امیری, زینب. اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(1 (17) بهار): 35-51.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب