حسینی, سید ابراهیم, شعبانی, شاهرخ, دلفان آذری, فاطمه. (1394). بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1 (17) بهار), 67-76.
سید ابراهیم حسینی; شاهرخ شعبانی; فاطمه دلفان آذری. "بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1 (17) بهار, 1394, 67-76.
حسینی, سید ابراهیم, شعبانی, شاهرخ, دلفان آذری, فاطمه. (1394). 'بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1 (17) بهار), pp. 67-76.
حسینی, سید ابراهیم, شعبانی, شاهرخ, دلفان آذری, فاطمه. بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(1 (17) بهار): 67-76.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب