اسکندری, محمد هادی, منتصری, هاشم, مصباحی, غلامرضا, طاهری یگانه, علیرضا, نیاکوثری, ، مهرداد, کرمی, سمیه. (1393). تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3 (15) پاییز), 51-62.
محمد هادی اسکندری; هاشم منتصری; غلامرضا مصباحی; علیرضا طاهری یگانه; ، مهرداد نیاکوثری; سمیه کرمی. "تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3 (15) پاییز, 1393, 51-62.
اسکندری, محمد هادی, منتصری, هاشم, مصباحی, غلامرضا, طاهری یگانه, علیرضا, نیاکوثری, ، مهرداد, کرمی, سمیه. (1393). 'تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3 (15) پاییز), pp. 51-62.
اسکندری, محمد هادی, منتصری, هاشم, مصباحی, غلامرضا, طاهری یگانه, علیرضا, نیاکوثری, ، مهرداد, کرمی, سمیه. تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(3 (15) پاییز): 51-62.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب