1.

بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس

صفحه 1-8
زهره مشاک؛ حمیدرضا سوداگری؛ علی خنجری؛ غلامرضا شاه‌حسینی؛ افشین متقی‌فر؛ محسن داوودآبادی فراهانی

2.

تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری

صفحه 9-20
کلارا پیروتی؛ افشین جوادی؛ فریبرز ناهیدی

3.

ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن

صفحه 21-31
رزا درگاهی؛ معصومی حیدر؛ محمد مرادی؛ سیدرضا فانی

4.

تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان

صفحه 33-41
محمد ولایت زاده؛ ابوالفضل عسکری ساری

5.

بررسی میزان باقی‌مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان‌شرقی، ایران

صفحه 43-49
محمد حسین موثق؛ ، امیر رضا کرمی بناری

6.

تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین

صفحه 51-62
محمد هادی اسکندری؛ هاشم منتصری؛ غلامرضا مصباحی؛ علیرضا طاهری یگانه؛ ، مهرداد نیاکوثری؛ سمیه کرمی

7.

بررسی فراوانی سروتیپ‌های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه

صفحه 63-68
سامان مهدوی

8.

بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧)

صفحه 69-76
کیومرث شرفی؛ مسعود مرادی؛ عبداله درگاهی؛ زهرا رضایی؛ سروه خاموشی؛ مرضیه نادری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب