بنیادیان, مجتبی, خلیلی صدرآباد, الهام, عسکری, الهه, پورمقدس, محسن. (1393). بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2 (14) تابستان), 53-61.
مجتبی بنیادیان; الهام خلیلی صدرآباد; الهه عسکری; محسن پورمقدس. "بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 2 (14) تابستان, 1393, 53-61.
بنیادیان, مجتبی, خلیلی صدرآباد, الهام, عسکری, الهه, پورمقدس, محسن. (1393). 'بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2 (14) تابستان), pp. 53-61.
بنیادیان, مجتبی, خلیلی صدرآباد, الهام, عسکری, الهه, پورمقدس, محسن. بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(2 (14) تابستان): 53-61.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب