1.

بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج

صفحه 1-8
مهسا شجاعی؛ هیوا کریمی دره آبی؛ جوادی افشین

2.

بررسی میزان باقی‌مانده نقره در کبد، کلیه و عضله جوجه‌های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور

صفحه 9-15
عزت‌اله فتحی هفشجانی؛ فرزاد فهامی

3.

مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه

صفحه 17-26
سحر حسینی؛ فرهاد صفرپور دهکردی؛ ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان

4.

بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان‌آباد در مورد برچسب‌های مواد غذایی

صفحه 27-37
محبوبه قوچانی؛ فهیم امینی تبوک؛ پرویز نوروز؛ رضا دهقان‌زاده ریحانی؛ حسن اصلانی

5.

بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی‌سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی

صفحه 39-46
شادی استوار؛ سمیرا بهرامیان؛ رضا صالحی

6.

جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآورده‌های گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A

صفحه 47-52
مهسا سپیدارکیش؛ مسعود قانع

7.

بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی

صفحه 53-61
مجتبی بنیادیان؛ الهام خلیلی صدرآباد؛ الهه عسکری؛ محسن پورمقدس

8.

تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج

صفحه 63-75
رویا سیدی‌فر؛ نارملا آصفی؛ یحیی مقصودلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب