حاجی باقر نائینی, شیرین, حسینی, سید ابراهیم, بهمدی, هما, پژند, علیرضا. (1392). بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2 (10) تابستان), 9-17.
شیرین حاجی باقر نائینی; سید ابراهیم حسینی; هما بهمدی; علیرضا پژند. "بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2 (10) تابستان, 1392, 9-17.
حاجی باقر نائینی, شیرین, حسینی, سید ابراهیم, بهمدی, هما, پژند, علیرضا. (1392). 'بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2 (10) تابستان), pp. 9-17.
حاجی باقر نائینی, شیرین, حسینی, سید ابراهیم, بهمدی, هما, پژند, علیرضا. بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 3(2 (10) تابستان): 9-17.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب