1.

مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 1-8
حمدالله مشتاقی؛ مریم عباس والی؛ الناز محمدی؛ احمدرضا صفیان؛ میلاد عادل

2.

بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی

صفحه 9-17
شیرین حاجی باقر نائینی؛ سید ابراهیم حسینی؛ هما بهمدی؛ علیرضا پژند

3.

استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال

صفحه 19-31
جعفر ابوالحسنی؛ محمد امجدی

4.

ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب

صفحه 33-41
علی حشمتی؛ علی اصغر وحیدی نیا؛ مرضیه جعفری

5.

بررسی آلودگی باکتریایی لاشه‌های گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک

صفحه 43-51
ولی اله کوهدار

6.

ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91

صفحه 53-62
زهرا بیگ محمدی؛ کامران شایسته؛ مهرداد چراغی

7.

مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز

صفحه 63-70
محمد حسین موثق؛ سعید آدینه‌وند

8.

بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390

صفحه 71-77
آمنه کارگر؛ امید طبیعی؛ مهرداد چراغی؛ بهاره لرستانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب