حشمتی, علی, وحیدی نیا, علی اصغر, جعفری, مرضیه. (1392). ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2 (10) تابستان), 33-41.
علی حشمتی; علی اصغر وحیدی نیا; مرضیه جعفری. "ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2 (10) تابستان, 1392, 33-41.
حشمتی, علی, وحیدی نیا, علی اصغر, جعفری, مرضیه. (1392). 'ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2 (10) تابستان), pp. 33-41.
حشمتی, علی, وحیدی نیا, علی اصغر, جعفری, مرضیه. ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 3(2 (10) تابستان): 33-41.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب