قائنی, منصوره, رومیانی, لاله. (1392). تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1 (9) بهار), 65-75.
منصوره قائنی; لاله رومیانی. "تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1 (9) بهار, 1392, 65-75.
قائنی, منصوره, رومیانی, لاله. (1392). 'تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1 (9) بهار), pp. 65-75.
قائنی, منصوره, رومیانی, لاله. تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 3(1 (9) بهار): 65-75.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب