1.

تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC

صفحه 1-9
سید مهدی رضوی روحانی؛ حسن حسن زاد آذر؛ جواد علی اکبرلو

2.

تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان

صفحه 11-23
سیدپژمان حسینی‌شکرابی؛ سیدابراهیم حسینی؛ مهدی سلطانی؛ ابولقاسم کمالی؛ تورج ولی‌نسب

3.

مطالعه پلی‌مورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش

صفحه 25-31
جلال شایق؛ علی رضا منادی

4.

مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی

صفحه 33-43
خسرو محمدی؛ حسین جدیری

5.

بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ

صفحه 45-64
سید شهرام شکرفروش؛ سید محمد مهدی کیایی؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی

6.

تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحه 65-75
منصوره قائنی؛ لاله رومیانی

7.

بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390

صفحه 77-78
مقداد پیرصاحب؛ کیومرث شرفی؛ مسعود مرادی

8.

تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران

صفحه 89-99
ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب