حنیفیان, شهرام, جدیری, حسین. (1391). مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4 (8) زمستان), 1-14.
شهرام حنیفیان; حسین جدیری. "مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 4 (8) زمستان, 1391, 1-14.
حنیفیان, شهرام, جدیری, حسین. (1391). 'مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4 (8) زمستان), pp. 1-14.
حنیفیان, شهرام, جدیری, حسین. مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 2(4 (8) زمستان): 1-14.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب