1.

مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی

صفحه 1-14
شهرام حنیفیان؛ حسین جدیری

2.

بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی

صفحه 15-32
سید شهرام شکرفروش؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ گیتی کریم؛ سید محمد مهدی کیایی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی

3.

بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار

صفحه 33-42
مقداد پیرصاحب؛ عبداله درگاهی؛ حافظ گلستانی فر

4.

بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال

صفحه 43-51
مریم جیرانی خامنه؛ یحیی مقصودلو

5.

بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389

صفحه 53-60
علی قربانی رنجبری؛ نازنین قربانی رنجبری؛ زهرا قربانی رنجبری؛ محمد حسین مرحمتی زاده؛ پریسا چراغی

6.

تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی

صفحه 61-70
زهرا فرج زاده؛ ابراهیم رحیمی؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومن مولوی

7.

مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا

صفحه 71-79
فیروز فدایی فرد؛ مهدی رئیسی؛ حمید کورنگی؛ ابراهیم رحیمی؛ راحله پیرزاده

8.

بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان

صفحه 81-96
مهرداد چراغی؛ بهاره لرستانی؛ ندا مردوخ روحانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب