فرج زاده, زهرا, رحیمی, ابراهیم, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومن. (1391). تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4 (8) زمستان), 61-70.
زهرا فرج زاده; ابراهیم رحیمی; محمد حجت الاسلامی; هومن مولوی. "تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 4 (8) زمستان, 1391, 61-70.
فرج زاده, زهرا, رحیمی, ابراهیم, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومن. (1391). 'تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4 (8) زمستان), pp. 61-70.
فرج زاده, زهرا, رحیمی, ابراهیم, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومن. تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 2(4 (8) زمستان): 61-70.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب