فدایی فرد, فیروز, رئیسی, مهدی, کورنگی, حمید, رحیمی, ابراهیم, پیرزاده, راحله. (1391). مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4 (8) زمستان), 71-79.
فیروز فدایی فرد; مهدی رئیسی; حمید کورنگی; ابراهیم رحیمی; راحله پیرزاده. "مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 4 (8) زمستان, 1391, 71-79.
فدایی فرد, فیروز, رئیسی, مهدی, کورنگی, حمید, رحیمی, ابراهیم, پیرزاده, راحله. (1391). 'مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4 (8) زمستان), pp. 71-79.
فدایی فرد, فیروز, رئیسی, مهدی, کورنگی, حمید, رحیمی, ابراهیم, پیرزاده, راحله. مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 2(4 (8) زمستان): 71-79.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب