هاشمی, مجید, قیصری, حمیدرضا, شکرفروش, سید شهرام. (1394). ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2 (18) تابستان), 71-81.
مجید هاشمی; حمیدرضا قیصری; سید شهرام شکرفروش. "ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2 (18) تابستان, 1394, 71-81.
هاشمی, مجید, قیصری, حمیدرضا, شکرفروش, سید شهرام. (1394). 'ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2 (18) تابستان), pp. 71-81.
هاشمی, مجید, قیصری, حمیدرضا, شکرفروش, سید شهرام. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(2 (18) تابستان): 71-81.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب