1.

مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها

صفحه 1-26
احسان صادقی؛ عبداله درگاهی؛ احمد محمدی؛ فاطمه اسدی؛ سمیه صحرایی

2.

مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید

صفحه 27-40
مریم عزیزخانی؛ پاتریسیا الیزاکویویل

3.

مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس

صفحه 41-52
مریم عباس والی؛ محمود اسماعیلی کوتمهر؛ حمدالله مشتاقی؛ محمد هادی اسکندری

4.

تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان

صفحه 53-59
ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان؛ گلنوش رئیسی

5.

مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد

صفحه 61-70
صدریه صامتی؛ وجیهه فدائی نوغانی

6.

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر

صفحه 71-81
مجید هاشمی؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش

7.

بررسی مقایسه‌ای میزان کادمیوم و جذب هفتگی آن در برنج‌های وارداتی و ایرانی

صفحه 83-92
مهرداد چراغی

8.

بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس

صفحه 93-97
مینو شاددل؛ زهرا کمالی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب