جهانی, نجمه, فرمانی, جمشید. (1394). پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4 (20) زمستان), 13-26.
نجمه جهانی; جمشید فرمانی. "پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4 (20) زمستان, 1394, 13-26.
جهانی, نجمه, فرمانی, جمشید. (1394). 'پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4 (20) زمستان), pp. 13-26.
جهانی, نجمه, فرمانی, جمشید. پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(4 (20) زمستان): 13-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب