1.

بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات

صفحه 1-11
ثمانه حاتمی؛ مسعود یاورمنش؛ علی محمدی ثانی

2.

پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان

صفحه 13-26
نجمه جهانی؛ جمشید فرمانی

3.

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی

صفحه 27-36
طیبه زینلی؛ محمد محسن‌زاده؛ رویا رضائیان دلوئی؛ رویا نبی‌پور

4.

بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی

صفحه 37-43
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ مینا احمدی

5.

تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین

صفحه 45-54
شیما حاجی پور ده‌بالایی؛ محسن افشارمنش؛ مسعود سامی

6.

دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران)

صفحه 55-65
آیت بهروزی؛ سیامک مشایخی؛ قباد عسگری جعفرآبادی

7.

بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزی‌های عرضه شده در بازار شهرکرد

صفحه 67-79
شهرام کیانی؛ محبوبه قیطاسی

8.

تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج

صفحه 81-96
علی ایاسه؛ محمد علیزاده؛ عباس مهرداد؛ محسن اسمعیلی؛ یوسف جوادزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب