حاجی پور ده‌بالایی, شیما, افشارمنش, محسن, سامی, مسعود. (1394). تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4 (20) زمستان), 45-54.
شیما حاجی پور ده‌بالایی; محسن افشارمنش; مسعود سامی. "تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4 (20) زمستان, 1394, 45-54.
حاجی پور ده‌بالایی, شیما, افشارمنش, محسن, سامی, مسعود. (1394). 'تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4 (20) زمستان), pp. 45-54.
حاجی پور ده‌بالایی, شیما, افشارمنش, محسن, سامی, مسعود. تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(4 (20) زمستان): 45-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب