Gojen Singh, L., Ray, K., Sarkar, B.. (1394). Effect of Different Levels of Egg Yolk on Cryopreservation of Black Bengal Buck Semen in Tris Egg yolk Citrate Fructose Glycerol Extender. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 101-106.
L. Gojen Singh; K. Ray; B. Sarkar. "Effect of Different Levels of Egg Yolk on Cryopreservation of Black Bengal Buck Semen in Tris Egg yolk Citrate Fructose Glycerol Extender". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1394, 101-106.
Gojen Singh, L., Ray, K., Sarkar, B.. (1394). 'Effect of Different Levels of Egg Yolk on Cryopreservation of Black Bengal Buck Semen in Tris Egg yolk Citrate Fructose Glycerol Extender', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 101-106.
Gojen Singh, L., Ray, K., Sarkar, B.. Effect of Different Levels of Egg Yolk on Cryopreservation of Black Bengal Buck Semen in Tris Egg yolk Citrate Fructose Glycerol Extender. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 6(1): 101-106.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب