نقیبی, سیده‌سمانه, احسانی, علی, تاجیک, حسین, طالبی, علیرضا, دلیرژ, نوروز. (1395). تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1 (21) بهار), 29-44.
سیده‌سمانه نقیبی; علی احسانی; حسین تاجیک; علیرضا طالبی; نوروز دلیرژ. "تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1 (21) بهار, 1395, 29-44.
نقیبی, سیده‌سمانه, احسانی, علی, تاجیک, حسین, طالبی, علیرضا, دلیرژ, نوروز. (1395). 'تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1 (21) بهار), pp. 29-44.
نقیبی, سیده‌سمانه, احسانی, علی, تاجیک, حسین, طالبی, علیرضا, دلیرژ, نوروز. تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(1 (21) بهار): 29-44.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب