1.

کاهش آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی)

صفحه 1-14
طلا رهبرایمانی؛ لیلا روفه‌گری‌نژاد

2.

ارزیابی تقلبات در کباب‌های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی)

صفحه 15-27
رضا دقیقیان؛ افشین جوادی؛ سیداسماعیل صفوی

3.

تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی)

صفحه 29-44
سیده‌سمانه نقیبی؛ علی احسانی؛ حسین تاجیک؛ علیرضا طالبی؛ نوروز دلیرژ

4.

مطالعه باقی‌مانده متابی‌سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei) (مقاله کامل تحقیقاتی)

صفحه 45-53
مینا سیف‌زاده؛ علی اصغر خانی‌پور

5.

مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی)

صفحه 55-64
ولی‌اله کوهدار؛ بهراد رادمهر

6.

مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی)

صفحه 65-73
علی طاهری میرقائد؛ مهدی سلطانی؛ زهرا محمودی؛ سیدپژمان حسینی شکرابی

7.

بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی)

صفحه 75-89
رضا خسروی مشیزی؛ مسعود یونسیان؛ الهام گلوی

8.

بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی موجود در بافت‌های خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه)

صفحه 91-97
معصومه عباسی؛ سامان مهدوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب