خسروی مشیزی, رضا, یونسیان, مسعود, گلوی, الهام. (1395). بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1 (21) بهار), 75-89.
رضا خسروی مشیزی; مسعود یونسیان; الهام گلوی. "بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1 (21) بهار, 1395, 75-89.
خسروی مشیزی, رضا, یونسیان, مسعود, گلوی, الهام. (1395). 'بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1 (21) بهار), pp. 75-89.
خسروی مشیزی, رضا, یونسیان, مسعود, گلوی, الهام. بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(1 (21) بهار): 75-89.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب