براتی, آنا, محمدی ثانی, علی, یاورمنش, مسعود. (1395). بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2 (22) تابستان), 13-24.
آنا براتی; علی محمدی ثانی; مسعود یاورمنش. "بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2 (22) تابستان, 1395, 13-24.
براتی, آنا, محمدی ثانی, علی, یاورمنش, مسعود. (1395). 'بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2 (22) تابستان), pp. 13-24.
براتی, آنا, محمدی ثانی, علی, یاورمنش, مسعود. بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(2 (22) تابستان): 13-24.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب