1.

نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن

صفحه 1-12
بهشاد نوعدوست؛ نگین نوری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی

2.

بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 13-24
آنا براتی؛ علی محمدی ثانی؛ مسعود یاورمنش

3.

بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی

صفحه 25-32
مجید مجلسی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا قیصری؛ سعید نظیفی سعید نظیفی؛ جواد ساجدیان‌فرد

4.

مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف اسفند (Peganum harmala)، رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت

صفحه 33-42
محمد قربانپور؛ حجت جاهدی

5.

بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداری‌های صنعتی خرم‌آباد

صفحه 43-50
سهیل سبحان اردکانی؛ محسن تیزهوش

6.

بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک

صفحه 51-62
مونا شریفی سلطانی؛ گیتی کریم؛ رضوان پوراحمد

7.

مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان

صفحه 63-71
ابوالفضل عسکری ساری؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی؛ احسان ستایش فر؛ محمد ولایت زاده

8.

بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای

صفحه 73-83
بشرا ایوبی؛ شعله درویشی؛ فردین میراحمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب