نوری, محمد جواد, مظفری, افشین, میرزائی حیدری, محمد. (1395). ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه عدس(Lens culinaris Medik.) تحت تاثیر سطوح کود زیستی، کود آغازگرنیتروژنه و آبیاری تکمیلی در استان کرمانشاه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 1-14.
محمد جواد نوری; افشین مظفری; محمد میرزائی حیدری. "ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه عدس(Lens culinaris Medik.) تحت تاثیر سطوح کود زیستی، کود آغازگرنیتروژنه و آبیاری تکمیلی در استان کرمانشاه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1395, 1-14.
نوری, محمد جواد, مظفری, افشین, میرزائی حیدری, محمد. (1395). 'ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه عدس(Lens culinaris Medik.) تحت تاثیر سطوح کود زیستی، کود آغازگرنیتروژنه و آبیاری تکمیلی در استان کرمانشاه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 1-14.
نوری, محمد جواد, مظفری, افشین, میرزائی حیدری, محمد. ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه عدس(Lens culinaris Medik.) تحت تاثیر سطوح کود زیستی، کود آغازگرنیتروژنه و آبیاری تکمیلی در استان کرمانشاه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 12(1): 1-14.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب