1.

ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه عدس(Lens culinaris Medik.) تحت تاثیر سطوح کود زیستی، کود آغازگرنیتروژنه و آبیاری تکمیلی در استان کرمانشاه

صفحه 1-14
محمد جواد نوری؛ افشین مظفری؛ محمد میرزائی حیدری

2.

بررسی اثر کودهای زیستی میکوریزا و ازتوباکتر بر عملکرد دانه ارقام مختلف گندم دیم در منطقه خرم آباد

صفحه 15-30
بهروز امرائی؛ محمدرضا اردکانی؛ مسعود رفیعی؛ فرزاد پاک نژاد؛ فرهاد رجالی

3.

شبیه‌سازی فرایند رشد و نمو برنج تحت مدیریت نیتروژن با استفاده از مدل CERES-Rice

صفحه 31-39
محبوبه کیانی؛ محمدنبی ایلکائی؛ فیاض آقایاری

4.

تحمل به شوری در اکوتیپ‏های کاسنی براساس مؤلفه ‏های جوانه ‏زنی و رشد گیاهچه با استفاده از روش ‏های آماری چند متغیره

صفحه 40-56
مریم صافدل؛ زهرا خدارحم پور

5.

تأثیر هیدرو و اسموپرایمینگ بر خصوصیات جوانه‌زنی چهار گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata)، رازیانه (Foeniculum vulgare)، گل راعی (Hypericum perforatum) و خاکشیر (Descurainia sophia) تحت تنش شوری

صفحه 57-70
مهدی عقیقی؛ حشمت امیدی؛ مجید َامیرزاده؛ سعیده ملی فراهانی

6.

مقایسه اجزاء عملکرد بین ارقام گندم دوروم تحت شرایط تنش خشکی در خوزستان

صفحه 81-94
سیدسعید سیاحی؛ شهاب سادات؛ کورش بهنام فر

7.

بررسی اثر هیومیک اسید در آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا

صفحه 95-106
زلیخا رحیمی؛ حمید مظفری؛ حسین حسن پور درویشی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب