شهیدی, سید احمد, مؤتمنی, مهین, قربانی حسن‌سرایی, آزاده, کوچکی, آرش. (1394). تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), 9-19.
سید احمد شهیدی; مهین مؤتمنی; آزاده قربانی حسن‌سرایی; آرش کوچکی. "تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2, 1394, 9-19.
شهیدی, سید احمد, مؤتمنی, مهین, قربانی حسن‌سرایی, آزاده, کوچکی, آرش. (1394). 'تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), pp. 9-19.
شهیدی, سید احمد, مؤتمنی, مهین, قربانی حسن‌سرایی, آزاده, کوچکی, آرش. تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 8(2): 9-19.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب