1.

استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی

صفحه 1-7
علیرضا حسن پور؛ زهرا پیراوی ونک؛ سیمین اسداللهی

2.

تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت

صفحه 9-19
سید احمد شهیدی؛ مهین مؤتمنی؛ آزاده قربانی حسن‌سرایی؛ آرش کوچکی

3.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری

صفحه 21-34
سانیا منصوری اطمینان؛ امیرحیسن الهامی راد؛ محمد حسین حداد خداپرست

4.

تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ

صفحه 35-43
سارا متینی؛ فرامرز جلیلی؛ امیر ابراهیمی؛ سید محمد مشکانی

5.

اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحه 45-54
فرزانه افروغ؛ محمد فرجی

6.

بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی

صفحه 55-63
زهرا زارع؛ لیلا نوری؛ مریم فهیم دانش

7.

بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته

صفحه 66-72
مریم امیری؛ حمید توکلی‌پور؛ محسن مختاریان

8.

بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز

صفحه 73-82
فاطمه مسلم؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ اکرم شریفی؛ سید حسین استیری

9.

ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر

صفحه 83-91
فضل الله رضوانی؛ فاطمه اردستانی؛ قاسم نجف پور

10.

تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ

صفحه 93-102
سید حسین حسینی قابوس؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ غلامحسن اسدی؛ مهران اعلمی

11.

تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق

صفحه 104-110
حجت کاراژیان؛ نینا دلیری

12.

بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن

صفحه 111-122
نازیلا اولادزاد؛ حجت کاراژیان؛ هومن بهمن پور

13.

بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی

صفحه 123-133
محسن ولایتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب