متینی, سارا, جلیلی, فرامرز, ابراهیمی, امیر, مشکانی, سید محمد. (1395). تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), 35-43.
سارا متینی; فرامرز جلیلی; امیر ابراهیمی; سید محمد مشکانی. "تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2, 1395, 35-43.
متینی, سارا, جلیلی, فرامرز, ابراهیمی, امیر, مشکانی, سید محمد. (1395). 'تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), pp. 35-43.
متینی, سارا, جلیلی, فرامرز, ابراهیمی, امیر, مشکانی, سید محمد. تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(2): 35-43.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب