رضوانی, فضل الله, اردستانی, فاطمه, نجف پور, قاسم. (1395). ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), 83-91.
فضل الله رضوانی; فاطمه اردستانی; قاسم نجف پور. "ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2, 1395, 83-91.
رضوانی, فضل الله, اردستانی, فاطمه, نجف پور, قاسم. (1395). 'ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), pp. 83-91.
رضوانی, فضل الله, اردستانی, فاطمه, نجف پور, قاسم. ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(2): 83-91.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب