. (1395). تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 1-12.
. "تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1395, 1-12.
. (1395). 'تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 1-12.
. تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(1): 1-12.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب