Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,801,978
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,844,377
1.
تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان)
صفحه
1-12
مشاهده مقاله
اصل مقاله
527.78 K
2.
مطالعه تاثیر محلولهای اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روششناسی سطح پاسخ
صفحه
14-23
مشاهده مقاله
اصل مقاله
398.24 K
3.
بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم
صفحه
26-34
مشاهده مقاله
اصل مقاله
333.07 K
4.
بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئهورا با پیش تیمار اسمزی
صفحه
35-42
مشاهده مقاله
اصل مقاله
288.2 K
5.
ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید
صفحه
43-54
مشاهده مقاله
اصل مقاله
422.58 K
6.
فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو
صفحه
55-62
مشاهده مقاله
اصل مقاله
232.02 K
7.
بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگهداری
صفحه
63-73
مشاهده مقاله
اصل مقاله
261.24 K
8.
تولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان
صفحه
75-81
مشاهده مقاله
اصل مقاله
234.74 K
9.
بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال
صفحه
83-89
مشاهده مقاله
اصل مقاله
239.41 K
10.
تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی
صفحه
91-99
مشاهده مقاله
اصل مقاله
291.07 K
11.
مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری
صفحه
101-114
مشاهده مقاله
اصل مقاله
446.26 K
12.
بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب
صفحه
115-124
مشاهده مقاله
اصل مقاله
339.42 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب