. (1395). ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 43-54.
. "ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1395, 43-54.
. (1395). 'ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 43-54.
. ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(1): 43-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب