. (1395). بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 83-89.
. "بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1395, 83-89.
. (1395). 'بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 83-89.
. بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(1): 83-89.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب