رمضانی, امید, جلیل‌زاده, عباس, حصاری, جواد. (1395). تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3 (23) پاییز), 1-12.
امید رمضانی; عباس جلیل‌زاده; جواد حصاری. "تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3 (23) پاییز, 1395, 1-12.
رمضانی, امید, جلیل‌زاده, عباس, حصاری, جواد. (1395). 'تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3 (23) پاییز), pp. 1-12.
رمضانی, امید, جلیل‌زاده, عباس, حصاری, جواد. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(3 (23) پاییز): 1-12.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب