. (1392). مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 13-22.
. "مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1392, 13-22.
. (1392). 'مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 13-22.
. مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(1): 13-22.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب