Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,801,012
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,843,729
1.
بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس
صفحه
1-11
علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی؛ مریم اوتادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
386.6 K
2.
مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا)
صفحه
13-22
مشاهده مقاله
اصل مقاله
293.73 K
3.
بررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوهای توتفرنگی به روش سطح پاسخ
صفحه
23-34
مشاهده مقاله
اصل مقاله
313.44 K
4.
بررسی تأثیر مواد مختلف شفافسازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیرهی انگور
صفحه
35-45
مشاهده مقاله
اصل مقاله
238.47 K
5.
بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو
صفحه
47-53
مشاهده مقاله
اصل مقاله
112.34 K
6.
اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز
صفحه
55-62
مشاهده مقاله
اصل مقاله
482.15 K
7.
بررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida
صفحه
63-69
مشاهده مقاله
اصل مقاله
224.29 K
8.
تأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون
صفحه
71-78
مشاهده مقاله
اصل مقاله
127.41 K
9.
ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران
صفحه
79-84
مشاهده مقاله
اصل مقاله
141.31 K
10.
بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک
صفحه
85-90
مشاهده مقاله
اصل مقاله
205.7 K
11.
بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی
صفحه
91-103
مشاهده مقاله
اصل مقاله
213.21 K
12.
تأثیر خشک کردن دو مرحلهای انگور بیدانه قرمز بر کیفیت کشمش
صفحه
105-113
مشاهده مقاله
اصل مقاله
132.66 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب